Är det dig vi söker?

Vi behöver utöka vår styrka med kyltekniker samt även en driven projektledare kyla. MaccMecc Sweden AB är i ett mycket expansivt skede då vi är ett ledande företag inom storköksservice i Jönköping med omnejd. Detta för att öka servicenivån för våra kunder som är i centrum för vår verksamhet.
 
MaccMecc består idag av serviceledare, kyltekniker samt servicetekniker placerade från Nyköping till Gislaved.
 
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Rollen som projektledare innebär kalkylering servicehantering mm.
 
Vi erbjuder ett mycket varierande arbete, med hela Jönköpings län som arbetsfält, med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller.
 
Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.
 
Kvalifikationer
•Giltigt kylcertifikat, kategori 1
•Kunskap och erfarenhet
inom kylanläggningar/värmepumpar
•B-körkort
 
Som person är du lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och trivs med ett arbete som utmanar och ställer höga krav på flexibilitet.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att 
kontakta Olle Gustafson på telefonnummer +46 739-14 99 99
 
Eller skicka din ansökan till olle@maccmeec.se
Scroll to Top