logo MaccMeec Sweden ab

Servicetekniker till Jönköping

Vi erbjuder

  • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans 
  • Trygghet och stabilitet
  • Alla medarbetare får tillgång till samtalsstöd kring hälsa, kris, sorg, stress men även ekonomi och juridik
  • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag
  • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
  • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos MaccMeec kommer du att arbeta med service av storköksutrustning. Fokus ligger på god kundkontakt och kvalitet, där du kommer att arbeta hos flera av våra kunder och därmed bli en viktig ambassadör för MaccMeec. Vi har goda erfarenheter att lära upp medarbetare inom service, är du tex elektriker som vill testa på något nytt eller har erfarenhet inom VVS kan vi erbjuda en möjlighet att utvecklas inom kyla. Du kommer att ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål.

Vi vill att du ska kunna utvecklas på MaccMeec, vi jobbar därför med utvecklingsplaner som är individuellt anpassade efter både behov och intresse. På så sätt kan du med din utveckling samtidigt bidra till MaccMeecs och kundens fortsatta utveckling.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi erbjuder dig även möjligheten att växa i din roll och ett team som ser fram emot att få välkomna en ny kollega.

Bakgrund och kompetenser

  • Kunskap inom el
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande bakgrund som elektriker
  • Flytande svenska, tal och skrift

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är ödmjuk, öppen, positiv och social och värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.

Vi värdesätter   

Inom MaccMeec värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Kvalitet, Respekt, Ansvar och Tillsammans.

Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete- och privatliv. 

Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om MaccMeec

MaccMecc Sweden AB är i ett mycket expansivt skede, vi är ett ledande företag inom storköksservice, värmepumpar och kyla i Jönköping med omnejd. MaccMecc består idag av serviceledare, kyltekniker samt servicetekniker placerade från Nyköping till Gislaved. MaccMeec är en del av TEC Group. Förutom MaccMeec ingår EMT El & Maskinteknik AB, Svedomat AB och TEC Properties AB i TEC Group.

EMT är en renodlad elfirma som utför alla typer av elinstallationer. Svedomat har sedan 1970 levererat utrustning till många av de professionella köken och levererar idag utrustning till storkök, restaurangkök, skolkök, caféer och krogar. TEC Properties är det bolag som äger den fastighet på Torsvik där företagen har sin bas.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Tjänster tillsätts kontinuerligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Fyll i formuläret eller kontakta oss på telefon eller e-post

Välkommen med din ansökan!

Ansök utan CV