Naturlig energi som minskar dina uppvärmningskostnader​

Bosch Compress 5000 AA 13 990:-

Perfekt i villa, fritidshus, garage, och sommarstuga

Bosch Compress 5000 AA är en optimal värmelösning för fritidshus, sommarstuga, garage och uterum. Luft/luftvärmepumpen täcker värmebehovet och har samtidigt en underhållsfunktion som ser till att hålla temperaturen på +10° C när du inte är på plats. Under varma dagar kan du även ställa in luft/luftvärmepumpen för att ge svalka.

Renare och mer hälsosam luft.

Känn dig trygg med luftvärmepumpens unika, aktiva luftrening. Utöver damm- och partikelfilter har Compress 5000 AA jonbaserad Plasma Cluster-rening. Systemet neutraliserar hälsorisker som t.ex. virus, bakterier, rök och mögelsporer som kan finnas i din inomhusluft.

Funktion för underhållsvärme.

Compress 5000 AA har en funktion för underhållsvärme. Värmepumpen förser då huset med +10 °C värme så att kondens- och frysrisker kan undvikas. Perfekt för att hålla fritidshuset fukt-/frostfritt och snabbt få behaglig värme. Funktionen kan även utnyttjas för besparingar under till exempel semesterresor.

Styr värmepumpen med mobilen.

Välj till fjärrstyrning via app när du köper din Bosch värmepump! Med appen kan du ställa in temperaturen, hålla koll på driftinformation och se över dina energikostnader. En fjärrkontroll mindre att hålla reda på!

Installation tillkommer med 4 990:- (standardinstallation inom en 25 kilometers radie från Jönköping). Alla priser inkl. moms och rotavdrag.