Panasonic luftvärmepumpar - försäljning och installation i Jönköping och dess närområde

Vilken Panasonic luftvärmepump passar dig och ditt hus allra bäst?

Panasonics luftvärmepumpar med beteckningen Z är utrustade med det nya, miljövänliga köldmediet R32. De allra flesta håller också en hög energiklass.

Panasonics luftvärmepumpar är anpassade för det nordiska klimatet, fungerar lika bra under alla årstider, sprider kyla, är effektiva och prisvärda och har en låg förbrukning.

Vad behöver du tänka på när du funderar på att köpa en luftvärmepump?

  • Dimension – hur många kvadratmeter ska din luftvärmepump kunna värma? En överdimensionerad luftvärmepump blir mer effektiv och slits mindre än en som är underdimensionerad. Du får dessutom en jämnare inomhustemperatur. 

  • Effekt – effekten mäts i något som kallas för SCOP, och den visar på hur effektiv luftvärmepumpen är när den arbetar på nominell effekt. Välj en luftvärmepump med högt SCOP-värde för bästa resultat. 

  • Funktioner – vill du även ha AC till sommaren, luftrengöring eller timer på din luftvärmepump?  

  • Placering – var ska du placera din luftvärmepump? Det brukar finnas flera platser i ett hus där en luftvärmepump kan monteras. Se till att mäta utrymmet innan, så att den verkligen får plats där du vill ha den. 

Ett tryggt val med bas i Jönköping

Maccmeec har sin bas i Jönköping men installerar i hela närområdet – Huskvarna, Habo, Mullsjö, Gränna, Vaggeryd, Värnamo, Skillingaryd m fl. Vi är ett tryggt val med många års erfarenhet av installationer av luftvärmepumpar. 

Läs mer om Panasonic luftvärmepumpar

Panasonic PRO Partner

Vi är en Panasonic PRO Partner. För dig som kund innebär det en trygg affär och förmåner som förlängd garantitid och snabb leverans av varor och reservdelar. 

Panasonic PRO Partner