Luftvatten-värmepumpar. Värme, kyla och tappvarmvattensystem för en grön framtid.

Vill du satsa på en smart och långsiktig ekonomisk uppvärmning? Panasonic Aquarea är en idealisk lösning. Modernt, ekonomiskt och miljövänligt. I det breda sortimentet finns en luft-vattenvärmepump till varje hus. Panasonic Aquarea kan utgöra ett helt uppvärmningssystem eller komplettera ett befintligt.

De är utvecklade för att klara låga temperaturer, och med T-CAP-teknologin levererar luft-vattenvärmepumpen lika mycket effekt vid -15 °C som vid +7 °C. Minska dina uppvärmningskostnader genom att koppla in Panasonic Aquarea till ditt vattenburna värmesystem, såsom vattenradiatorer och golvvärme, och ditt tappvatten.

Oavsett om du vill ha ett komplett värmesystem eller bara komplettera ditt befintliga med lite extra kapacitet, har Panasonic Aquarea en luft-vattenvärmepump som passar just dig.

luft-vatten panasonic

Att installera en luft-vattenvärmepump

Att installera en luft-vattenvärmepump innebär oftast att man sänker sina uppvärmningskostnader rejält (normalt sparar en luft-vattenvärmepump ca 65-70 % av dina uppvärmningskostnader). Dessutom får man ett smidigt handhavande av sitt värmesystem. Luft-vattenvärmepumpen är mycket lämplig när det redan finns ett vattenburet system med radiatorer som tidigare värmts med olja, ved eller elpatron. Dagens luft-vattenvärmepumpar fungerar även mitt i vintern här i norden men man kan även kombinera värmepumpen med en annan värmekälla som också är inkopplad mot vattentanken. En luft-vattenvärmepump tar till vara på den energi som finns i luften och är ett miljövänligt alternativ till att värma fastigheten med fossila bränslen.

En luft-vattenvärmepump är en bra investering om du väger in vad du tjänar i långa loppet på en sänkning av husets uppvärmningskostnader, det är dessutom ett system som inte kräver att du gör något själv.

För att kunna nyttja en luft-vattenvärmepump krävs att huset är försett med ett vattenburet uppvärmningssystem.

Så fungerar en luft-vattenvärmepump

Vi hjälper dig att välja rätt luft-vattenvärmepump för hemmet

  • Vi hjälper dig med: rådgivning, installation, support, service och garantiåtgärder vid ditt köp av luft-vattenvärmepump.
  • Du kan räkna med att spara upp till 70 % av uppvärmningskostnaderna.
  • Panasonic Pro Partner – För dig som kund innebär det en trygg affär och förmåner som förlängd garantitid (fem år). 
  • Kontakta oss gärna med frågor eller för rådgivning om vilken luft-vattenvärmepump som passar just dig.

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Du kan också maila oss på kontakt@maccmeec.se eller ringa 036-12 36 60.

Scroll to Top