[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Konsument och företag

Vi vänder oss till både konsumenter och små och medelstora företag i och omkring Jönköping. Våra tjänster och produkter installerar vi dock över hela Småland.

 

VILKA ÄR VI

Service är vår kärnverksamhet och vi servar de flesta fabrikaten på marknaden. Vi finns till Er hjälp när maskiner stannar i Er verksamhet.

Vi har en stor kunskapsbank i företaget med utbildade tekniker med många års erfarenhet. Vi servar och installerar diskmaskiner, ugnar, spisar, fritöser, stekbord, kokgrytor, kylar, frysar, kaffemaskiner, nästan alla maskiner som finns inom väggarna i restauranger, skolkök, caféer, servicehus och liknande miljöer.

Vi erbjuder också möjligheten att teckna avtal med oss för att säkra driften i ert kök och förebygga dyra akutlagningar. Ni får på detta sätt längre livslängd på maskinerna samt enklare att planera vid inköp av nya maskiner.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”57″ img_size=”medium” css_animation=”bounceInRight” css=”.vc_custom_1508260422336{margin-top: 30px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][box_header title=”Om MACCMECC” bottom_border=”1″][vc_single_image image=”59″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Maccmeec ska uppfattas som ett företag där varor och tjänster håller högsta kvalitet. Vi ska i enlighet med gällande krav göra rätt från början och infria det som vi har lovat inom avtalad tid. Vi har Kompetenta medarbetare som tar ansvar för att göra kunden nöjd och förståelse för våra kunders behov, krav och förväntningar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”60″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_column_text]Maccmeec ska genom sitt miljöarbete, i enlighet med gällande lagstiftning och med ständiga förbättringar, minska miljöbelastningen från verksamheten. Vi har ett nära samarbete med leverantörer och kunder gällande materialval och genomför ständiga förbättringar av vår verksamhet och våra arbetssätt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”61″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]Maccmeec är medlem i SKVP: Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]